De verzending.

– Onze verzendopties zijn altijd gratis en uw aankoop wordt dus altijd kosteloos op de aangegeven adres bezorgd.

– Zodra de betaling voltooid is, zal uw bestelling in behandeling worden genomen.

– Wij streven er naar uw canvas binnen 5 werk dagen naar, het door u opgegeven adres, te verzenden.

– Uw aankoop wordt met zorg ingepakt. Mocht er toch iets naar uw mening niet goed zijn, neem dan contact met ons op.

– Mocht het onverhoopt toch anders verlopen dan hier boven staat beschreven, dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op.

Retourneren.

– Mocht u toch niet tevreden zijn met uw aankoop en wilt u deze retourneren? Dan kunt u tot 14 dagen na ontvangst de canvas naar ons retourneren.

– Voor retourneren worden de kosten van de verzending in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag. De prijzen per te verzenden product kunnen variëren. Hoe groter het product hoe hoger de kosten. De retour kosten zullen tussen de € 5,- en € 10,- zijn. Hoe grote het canvas hoe dichter bij de € 10,- 

– Is het canvas beschadigd of klopt er iets niet? Neem dan contact met ons op! In dit geval zijn de retourkosten voor onze rekening en voor u dus geheel kosteloos.

– Wilt u retourneren? Stuur dan een e-mail met een retourverzoek naar info@crazy-canvas.nl.  Wij stellen het op prijs als u aangeeft waarom u het canvas wilt retourneren, maar u bent hiertoe niet verplicht.

– Als u liever iemand persoonlijk wilt spreken kan dat natuurlijk ook op +31 6 53979269.

– Zodra wij uw e-mail of oproep hebben ontvangen, sturen wij u een mail met verdere instructies.

– Als het geretourneerde canvas bij ons in de juiste conditie in ontvangst is genomen, zal het bedrag binnen 5 werkdagen terug worden gestort op het rekeningnummer waar het canvas mee aangekocht is.